İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Tüm Sertifika Sorunlarına Kesin ve Kalıcı Çözüm (Phone Hack)

• Bu konuya cevap yazamazsınız
29 replies to this topic

#8 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 09:06

ilk sayfayı dikkatlice okursan eğer programı nasıl alacağın ve nasıl sertifikalandıracağın yazıyor. bu işlem kolay birşey değil çok dikkatli oku eksik yapma

#9 frost35

• MobilMan
  • 17 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 09:09

Hocam sertifikam var fakat hangi programla nasıl sertifikalandırcam ben bu Hello dosyasını ? ANlatırmısınız yada programın linkini verirmisiniz sertifikalandırmak için

#10 frost35

• MobilMan
  • 17 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 09:12

sertifikam var hello dosyasını indirdim fakat

1- İndirmiş olduğunuz HelloOX2.v2.02.Unsigned.sis dosyasını sertifikanızı kullanarak signed hale getiriniz.  Bunu hangi programla yapıcaz ????? Sorum bu .

#11 siirlerefendisi

Administrator

• Administrators
  • 6.694 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 09:35

Sorunun cevabı da orada yazıyor hatta sana alıntı yapayım:

Alıntı

Not: Bu işlemler için gerekli HelloOX uygulamasını telefonunuza yükleyebilmeniz için bir kereye mahsus olmak üzere sertifikalandırmanız gerekmektedir.Bunun için OPDA nın çin sitesinden ücretsiz sertifikanızı alabilirsiniz.Bu işlemi aşağıdaki konuda bulabilirsiniz.

Sertifika Sorunlarınız İçin "Sertifika Dosyası" Alma

Yok ben sertifika almak istemiyorum derseniz aşağıdaki siteden sadece HelloOX 2.02 uygulamasını online olarak telefonunuz için sertifikalandırıp indirebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki siteye girip gerekli bilgileri vererek 24 saat içerisinde telefonunuza yüklemek için uygun hale getirilmiş dosyanızı alabilirsiniz. Yalnız bu dosya sadece IMEI numarası verilen telefona yüklenebilir.

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

#12 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2009 / Pazartesi - 11:50

Alıntı

sertifikam var hello dosyasını indirdim fakat

1- İndirmiş olduğunuz HelloOX2.v2.02.Unsigned.sis dosyasını sertifikanızı kullanarak signed hale getiriniz.  Bunu hangi programla yapıcaz ????? Sorum bu .

eğer aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya devam edersen ceza alacaksın.

forumda "Arama" diye bi bölüm var oradan sertifika diye aratırsan konu başlıklarında istediğin konuya ulaşacaksın.ama sen sadece ilk sayfadaki konulara bakamakla yetiniyorsun.

buyur konu;
http://www.mobildepo...i-t29996.0.html

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#13 kerem_guler

• MobilMan
  • 28 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul

Gönderim tarihi: 12 / Kasım / 2009 / Perşembe - 02:04

bende n79 var bu hellox yöntemi işe yaramıyor benim telde nasıl hacklicem ben bunu arkadaşım yardımcı olun lütfen

#14 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 12 / Kasım / 2009 / Perşembe - 03:34

firmware versiyonun kaç?

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye