evet kendi sertifikamı aldım sonra sign işlemini yapıp 2.03 ü yüklemeye çalıştım yüklenmedi bende bu yüzden başka versiyonları denesem farklı bi sonuç alırmıyım?Ben onu soruyorum.yani başka versiyon beni yüklenmeme sorunundan kurtarır mı?yardımınızı bekliyorum
Tüm Sertifika Sorunlarına Kesin ve Kalıcı Çözüm (Phone Hack)
Started by sawgent, 19 / 07 / 09 14:39
29 replies to this topic
Gönderim tarihi: 28 / Haziran / 2010 / Pazartesi - 18:07
-YSS-
Gönderim tarihi: 28 / Haziran / 2010 / Pazartesi - 18:23
versiyonlar sonucu pek değiştirmez.üstelik son versiyonu daha sorunsuzdur.buraya eklediğim benim bizzat kullandığımdır.eski versiyon kullanacaksan bile baya bir eskisini kullanmanda fayda var.bir iki versiyon öncesi de sonuncudan farklı olmaz.örneğin ilk çıkmış 1 versiyonlardan deneyebilirsin.
imzalamada hata yapıyor olabilirsin.aşağıdaki programı indirip resimde sarı ile işaretlediğim dosyaları uygun kısımlardan seçip sis dosyasını programın içine sürükle sonra start butonuna bas otomatik sertifikalandıracaktır.direkt yükleyebilirsin.signsis.exe dosyası linkte mevcut.diğer iki dosyayı opda dan almış olman gerekli.
imzalamada hata yapıyor olabilirsin.aşağıdaki programı indirip resimde sarı ile işaretlediğim dosyaları uygun kısımlardan seçip sis dosyasını programın içine sürükle sonra start butonuna bas otomatik sertifikalandıracaktır.direkt yükleyebilirsin.signsis.exe dosyası linkte mevcut.diğer iki dosyayı opda dan almış olman gerekli.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Similar Topics
![]() |
Hack Hakkında Bilmedikleriniz (Byte Plus) - Renkli Baskı - PdfStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Find My Phone v4.4Started by mobildepo, 05/20/12 |
|
|
|
![]() |
Android Uygulama Phone Locator PRO - MobiUcare v52Started by mobildepo, 05/19/12 |
|
|
|
![]() |
Şenol Güneş kararını verdi, kalıyorStarted by mobildepo, 05/19/12 |
|
|
|
![]() |
Windows Phone 7 Uygulama Anneler Gününe Özel! Silk 1 Best Photo Editing Apps for Windows PhoneStarted by mobildepo, 05/18/12 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye