adolf hitler- kavgam =) değişik bir kitap ilk okuduğumda sıkılmış yarım bırakmıştım ama şimdi tekrar okumaya başladım ve bitmek üzere bilmiyorum sever misiniz ama ben sevdim, bir insan diktatör olatak değerlendirilse dahi onun bakış açısı ele alınmadan değerlendirilmemeli... herkesin bir şeyleri yapmak için sebepleri veya mazaretleri var...
Son okuduÄŸunuz kitap
Started by Veritavaný, 22 / 06 / 09 19:19
130 replies to this topic
Gönderim tarihi: 10 / Eylül / 2009 / Perşembe - 17:40
zamandan çal bir saniye daha ama bekleme ki getirecek sana edilen bin vaadi sen ki bir ömür sürdün ama hala beklemektesin o haini...
Gönderim tarihi: 11 / Eylül / 2009 / Cuma - 08:37
Özgürlerin Kaderi'ni bitirdim. Malazgirt zaferinin hangi ÅŸartlarda kazanıldığı, stratejiler, katılan Türkboyları , ayakları yere basan gerçek istatistikler vs etkileyici bir anlatımla sunulmuÅŸ.
Gönderim tarihi: 12 / Eylül / 2009 / Cumartesi - 10:28
Yurdunu Kaybeden Adam-Cengiz Dağcı nın kitabı. okuduğum en zevkli savaş romanlarından bir tanesi,çok akıcıydı.
Gönderim tarihi: 12 / Eylül / 2009 / Cumartesi - 13:56
Paulo Coelho - Simyacı
Gerçekten herkesin okuması gereken bir romandır..
Gerçekten herkesin okuması gereken bir romandır..
Jede gute oder schlechte tat wird belohnt!
Gönderim tarihi: 17 / Eylül / 2009 / Perşembe - 05:58
mucebince amel oluna---- ahmet sırrı arvas
hikaye tadında osmanlı. okunmasını şiddetle tavsiye ederim.
hikaye tadında osmanlı. okunmasını şiddetle tavsiye ederim.
Gönderim tarihi: 17 / Eylül / 2009 / Perşembe - 19:39
en son yazışımdan beri baya zaman geçti ama okuduklarımdan hatırladıklarım
Eroinle Dans
Piraye
En son yürekler ölür
Fareler ve insanlar
İnci
Huzur sokağı
Kız kardeşim için
......şimdilik hatırladıklarım bunlar şuan da ahmed günbay yıldız ın 'leyl ışıkları' nı okuyorum güzel devam ediyor...
Eroinle Dans
Piraye
En son yürekler ölür
Fareler ve insanlar
İnci
Huzur sokağı
Kız kardeşim için
......şimdilik hatırladıklarım bunlar şuan da ahmed günbay yıldız ın 'leyl ışıkları' nı okuyorum güzel devam ediyor...
Similar Topics
![]() |
Satranç Öğreniyorum (E-Kitap) - 240 SayfaStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Büyük Osmanli Tarihi 8 Cilt Tek Kitap Halinde - Pdf 1651 SayfaStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Neufert Pdf (Her Mimara Lazım E-Book) - Süper Kitap - 640 SayfaStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
Mehmet Akif Ersoy - Safahat - İnteraktif KitapStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
|
![]() |
1500 Adet E-Kitap - Pdf,doc,lit Dosya - Hemen İndirStarted by camkinoz_61, 05/21/12 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye