İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

* * * * * 1 Oylar

Son okuduÄŸunuz kitap

130 replies to this topic

#1 Veritavaný

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul

Gönderim tarihi: 22 / Haziran / 2009 / Pazartesi - 19:19

Son izlediğiniz film başlığı olur da son okuduğunuz kitap başlığı olmaz mı? dedim ve bu başlığı açmış bulunmaktayım. hayırlı uğurlu olsun :)

Bu başlık içerisinde son okuduğunuz kitaplardan bahsebilirsiniz.
Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitapları buradan okumayan vatandaşlara önerebilirsiniz.

Burda verilen kitap isimlerinin, kitap kurtlarına çok faydası olacağını düşünüyorum; burda, bu kitap güzel yazısını görsünler de bir yerden o kitaba mutlâka ulaşırlar :'(
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken baþýmýzdan geçenlerdir.

#2 hicliginsesi

• MobilGirl
  • 20 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 22 / Haziran / 2009 / Pazartesi - 20:52

İlk mesaj benden o zaman :))
en son %100 düşünce gücü'nü bitirdim...Gerçekten MÜKEMMEL bir kitaptı. Herkesin okuması gerek!!
şuan Canan Tan 'dan 'En son yürekler ölür'ü okumaktayım... Güzel devam ediyor..

#3 Sebastian.

• Administrators
  • 6.935 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 22 / Haziran / 2009 / Pazartesi - 21:17

Zecharia Sitchin' in 12. gezegen adlı bi kitabını okumaktayım
her geçen sayfada ilginç bişeyler çıkıyor sanırım okumaya devam etmeliyim hakkında yorum yapmak için

ama bu gune kadar okuduğum en ilginç kitaplardan biri

genel olarak dünya dışı varlıkların fiziksel kanıtlarını açıklıyan onların bir tanrı mı yoksa tanrı nın yarattığı bir varlık mı olduğunu falan anlatıyor
uzaktan bakınca tanrı nın varlığını sorgulayan bir kitap gibi ama başında bu tamami ile tanrı ya bağlanacağınız bi kitap diye uyarı vardı bakalım nası bitcek

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#4 mey

• Mobildepocu
  • 548 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul

Gönderim tarihi: 22 / Haziran / 2009 / Pazartesi - 21:51

Robin Sharma adlı yazarın Sen Ölünce Kim aÄŸlar?adlı kitabını okumaya baÅŸladım.İlk satırlardan itibaren hayatıma yepyeni vizyonlar getirecek ipuçları ile karşılaÅŸtım.Kitapçokseverlere duyurulur.Ha bir de Luiz Zafon'un Rüzgarın gölgesi adlı kitabını mutlaka okumanızı öneriririm.Kitapçıda görürseniz karıştırmayın,kitaba baÅŸlayıp konuya vakıf olmadıkça anlayamazsınız...harika.hayatımda okuduÄŸum en güzel kitaplardan biri...iyilikler dilerim...
That if I go, you tell me I went from You have not already, I am done, I still got

#5 Veritavaný

• Mobildepocu
  • 206 Mesaj sayısı:
  • YerÝstanbul

Gönderim tarihi: 25 / Haziran / 2009 / Perşembe - 13:29

dün arkaşımdan Alacakaranlık kitabını aldım okudum. Filmini izlemiÅŸtim zaten ama kitapta daha güzel cümleler vardır diye veya filmde fark etmediÄŸim biÅŸeyler varmı diye okumak istedim. beklemtilerime karşılık pek biÅŸey bulamadım. kitaptaki, bu bunu kesiyor, bu buna pas veriyor, bu bunu dansa davet etmiyor muhabbeti acayip sıkılmamı saÄŸladı  :)  ortalara doÄŸru biraz ekşın, enigma bekliyordum ama esas oÄŸlanla kız arasında geçen ilk uzun konuÅŸmada bütün gizem bir kaç sayfa içinde ortaya dökülmüş.

kısacası film ve kitap arasında çok fazla fark yok. hatta  kitap filmn asıl senaryosu, esinlenme falan yok :'(    kitap ile film arasında ki farklar burda sıralanabilir ama gerenk yok. benim için  sadece film yeterliymiÅŸ bunu öğrenmiÅŸ bulundum.
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken baþýmýzdan geçenlerdir.

#6 Yurteri

Mobildepo Müptelası

• Emekli Yönetici
  • 468 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 25 / Haziran / 2009 / Perşembe - 13:48

Stephenie Meyer - şafak Vakti'ni okudum en son ve sırada yine aynı yazardan Göçebe var kitabını aldım Temmuz'un başında okumaya başlarım onuda

#7 pink daisy

• Mobildepocu
  • 106 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 25 / Haziran / 2009 / Perşembe - 15:27

En son (az önce :) ) şeker portakalını okudum çok güzel bir kitap küçücük bir çocuğun bunları yaşaması ve bunlara göğüs germesi çok zor bir olay herkese tavsiye ederim :'(

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye