k800i java sorunu var yardım lütfenn
Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:05
Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:08
setool box dediğimiz bir box ile cihazı önce okutursun.telefonun çalışmıyor olsa dahi bu box ve yazılımı telefonunun bilgilerini okur.yani onun k790 mı yoksa k800i mi olduğunu ordan görebilirler.ayrıca onun güncellemesi yok diye bişey denemez.zira bahsettiğim box ın support kısmına bağlanıldığında cid lerine göre onlarca firmware mevcut.güncelleme olmayabilir aynı yazılımını tekrar yüklemek de yeterli olur.
şahsen ben teknik serviste yazılım işlerine bakıyorum.setool box ı birkaç hafta önce aldık ve bu konuları oldukça iyi biliyorum.
dipnot:arka arkaya mesaj atma istersen konularda düzenleme butonu mevcut onu kullan
hafıza kartından sadece dosya atabilirsin kartına başka bişey yapamazsın
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:12
Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:37
ayrıca yazılımsal olduğu da kesin değil.sadece ilk aşamada yapılacak işlem bu eğer düzelmezse donanıma müdahele etmek gerekli.
ama en azından o telefona yazılım yükleyebilecek birilerine götürebilirsin ilk başta.çünkü bi telefona yazılım bulamayan birileri o işten anlamıyor demektir.hadi ellerinde gerekli alet edavat olmayabilir ama onunkisini bulamıyoruz ona biz k790 yükleyelim diyen birisi hiç güvenilir değildir.bizim tabirimizle onlar "kasap" oluyorlar.
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 09:05
bunun için gerekli olan 1 interneti olan pc, 1 usb kablo o kadar
eğer seus kendisi k790 kurmaya çalışırsa demekki sony ericsson k800 e desteğini çekmiştirki böyle bişeyin görülmüşlüğü yoktur
"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Dell Inspiron 1520

Gönderim tarihi: 12 / Ocak / 2010 / Salı - 21:32
Gönderim tarihi: 01 / Şubat / 2010 / Pazartesi - 13:45
Similar Topics
![]() |
İlk Yardım Görsel Eğitim SetiStarted by camkinoz_61, Dün, 09:07 |
|
|
|
![]() |
Symbian S60v3 Uygulama Java Doctor Hama : Typing GameStarted by mobildepo, 05/19/12 |
|
|
|
![]() |
Kamp sorunu devam ediyorStarted by mobildepo, 05/18/12 |
|
|
|
![]() |
AKP'li başkan yardımcısına silahlı saldırıStarted by User44, 05/16/12 |
|
|