İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

k800i java sorunu var yardım lütfenn

• Bu konuya cevap yazamazsınız
17 replies to this topic

#8 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:05

hafıza kartından bişey yapabiliyomuyuz????hafıza kartını pc ye bağlıyorum ????

#9 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:08

bence sen o teknik servislere bir daha gitme öyle teknik servis olmaz.

setool box dediğimiz bir box ile cihazı önce okutursun.telefonun çalışmıyor olsa dahi bu box ve yazılımı telefonunun bilgilerini okur.yani onun k790 mı yoksa k800i mi olduğunu ordan görebilirler.ayrıca onun güncellemesi yok diye bişey denemez.zira bahsettiğim box ın support kısmına bağlanıldığında cid lerine göre onlarca firmware mevcut.güncelleme olmayabilir aynı yazılımını tekrar yüklemek de yeterli olur.

şahsen ben teknik serviste yazılım işlerine bakıyorum.setool box ı birkaç hafta önce aldık ve bu konuları oldukça iyi biliyorum.

dipnot:arka arkaya mesaj atma istersen konularda düzenleme butonu mevcut onu kullan

hafıza kartından sadece dosya atabilirsin kartına başka bişey yapamazsın

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#10 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:12

tmm atmam kardeş.sen nerdesin acaba telefonu sana göndersem yapabilirmisin telefon k800 i ondan eminim.ama işte yazılımı bulamıyorum gittiğim yerlerdede yok burda se 'nun kendi teknik serviside yok bildiğim kadarıyla kardeş

#11 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:37

bana göndersen ben de yaparım ama civarında yapabilecek birilerinin olması gerekli.alt tarafı yazılım yüklenecek.bir adet usb kablo alarak sende yapabilirsin bu işi.

ayrıca yazılımsal olduğu da kesin değil.sadece ilk aşamada yapılacak işlem bu eğer düzelmezse donanıma müdahele etmek gerekli.

ama en azından o telefona yazılım yükleyebilecek birilerine götürebilirsin ilk başta.çünkü bi telefona yazılım bulamayan birileri o işten anlamıyor demektir.hadi ellerinde gerekli alet edavat olmayabilir ama onunkisini bulamıyoruz ona biz k790 yükleyelim diyen birisi hiç güvenilir değildir.bizim tabirimizle onlar "kasap" oluyorlar.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#12 Sebastian.

• Administrators
  • 6.935 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 09:05

altı üstü pc ne seus kurup update yap diyeceksin oda update yapacak
bunun için gerekli olan 1 interneti olan pc, 1 usb kablo o kadar
eğer seus kendisi k790 kurmaya çalışırsa demekki sony ericsson k800 e desteğini çekmiştirki böyle bişeyin görülmüşlüğü yoktur

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#13 bayram akova

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 12 / Ocak / 2010 / Salı - 21:32

TEMAYI NASIL YÜKLEYEBİLİRİZ ARKADAÅŸLAR

#14 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Şubat / 2010 / Pazartesi - 13:45

arkadşlar usb buldum sony siteden de pc suiti indirdim yazılım güncellemeyi yaptım ama gine uygulamalara ve oyunlara girmiyor işlem başarısız diyor javayla ilgili bi sorun ama bulamadım ?????

2 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli üye