İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

k800i java sorunu var yardım lütfenn

• Bu konuya cevap yazamazsınız
17 replies to this topic

#1 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 03 / Haziran / 2009 / Çarşamba - 23:00

arkadaşlar bende k800i var.ve java sorunu var.oyunlara ve uygulamalara girmiyor işlem başarısız diye uyarı veriyor sürüm güncellemem lazım heralde tam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

#2 Sebastian.

• Administrators
  • 6.933 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 04 / Haziran / 2009 / Perşembe - 01:08

herdaim olan bişey mi bu?
yani telefonu açıp kapamayı denedin değilmi

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#3 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Haziran / 2009 / Cumartesi - 19:50

denedim aynı oluyo hep işlem başarısız diyor herzaman

#4 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Aralık / 2009 / Salı - 23:44

arkadaşlar şu sorunuma bi çare uygulamalara,oyunlar girmiyor işlem başarısız diyor ve bluetoot da çalışmıyor yardım lütfen !!!!! telefonun garantisi yok pc ye bağlayacak kablosuda yok telefon yurtdışından geldi k800 i

#5 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 22 / Aralık / 2009 / Salı - 23:54

usb kablosu yoksa yapabileceğin bişey yok.çünkü zaten yapabileceğin tek şey yazılım yüklemek.onu da kablo olmadığı için yapamazsın.en yakın teknik servise götürmen en iyisi.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#6 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:00

teknik servisede gittim k800i ye uyumlu güncelleme yok dediler. k790 a göre atalım dediler bu seferde telefon tamamen gider diye kabul etmedim çünkü k790 a göre çalışıp çalışmıcanı bilemeyiz dedi teknik servis

#7 acarof

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 23 / Aralık / 2009 / Çarşamba - 00:02

Ve her gösterdiğim telefoncu teknik servis telefonu k790 sanıyor ilk bakışta ama telefon k800 i türkiye piyasasına girmemiş heralde banada yurt dışından geldi

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye