İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

sx1 için her türlü program

• Bu konuya cevap yazamazsınız
18 replies to this topic

#8 ***@rmour***

• Mobildepocu
  • 828 Mesaj sayısı:
  • YerFenerbahçe Cumhuriyeti

Gönderim tarihi: 02 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 02:01

onu nasıl yapacak?
İstisnalar kaideyi bozmaz, bu civan bu civarda fazla tozmaz...

#9 yucelozen@hotmail.com

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2005 / Cuma - 22:08

Sx1 için video programı arıyorum

#10 FreeStyLe

• Emekli Yönetici
  • 774 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2005 / Cuma - 23:10

sitemizde bi cok program video oyun melodi ve daha fazlasını bulabilirsin Hepsi mobil dosyalar bolumunde mevcut
Mobildepo Akvaryum Kul�b�'n� ziyaret etmeden ge�meyiniz

#11 lutfus

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 30 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 18:39

[quote name='verwahrlost' date='Mar 31 2005, 18:27 ']
arkadaşlar bende bir cd dolusu sx1 programı var sis oyunları falan da var ne isterseniz bana mail atın gidip o siteden bu siteden aramayın madem ki sitemiz yeniden yapılıyor ona destek çıkalım şu an benim sx1 imde 80 den fazla program var 256 mb kartın 30 mb ı program isteyen bana mail atsın

arkadasim 256 mb kartim var demissin. bende 512 mb var ve 110 mb si bos. 48 program gozukuyor ama daha fazla yukleyemiyorum. hafizani bosalt diyo. bu sorunu nasil cozebiliriz?

#12 FreeStyLe

• Emekli Yönetici
  • 774 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 30 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 18:49

ilk defa böyle bir olayı sende duydum baska bi program yüklemeye calıstıgında da aynı uyarıyı veriyor mu?

#13 lutfus

• MobilMan
  • 5 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Mayıs / 2005 / Pazar - 21:52

[!--QuoteBegin-FreeStyLe+Apr 30 2005, 19:49 --][div class=\'quotetop\']QUOTE(FreeStyLe @ Apr 30 2005, 19:49 )[/div][div class=\'quotemain\'][!--QuoteEBegin--]ilk defa böyle bir olayı sende duydum baska bi program yüklemeye calıstıgında da aynı uyarıyı veriyor mu?
[right]Mesajı Gör[/right]
[/quote]

evet bu cok kez yapti. ozellikle office'i kuramamistim. simdi format attim ve ilk olarak office'i yuklemeyi denedim ve oldu. ama bu seferde baska seyler. teknolojiyi seviyorum ama bole seylerle karsilasinca kafa atasim geliyo.

#14 FreeStyLe

• Emekli Yönetici
  • 774 Mesaj sayısı:
  • YerAnkara

Gönderim tarihi: 01 / Mayıs / 2005 / Pazar - 23:23

merak etme sorunlar hepimizde var amacımız burda karsılastıgımız sorunların cözüm yollarını sunarak karsılasmayan arkadaslarımızı bu konularda uyarmak cözüm yolları sunmak Sen her türlü sorunu bizlere anlat hep birlikte cözmeye calısalım

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye