İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

sx1 için her türlü program

• Bu konuya cevap yazamazsınız
18 replies to this topic

#15 exoo

• MobilMan
  • 14 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Mayıs / 2005 / Pazartesi - 03:40

dostum bence bu sorunun sebebi kurduğumuz bir program veya herneyse yükleme esnasında kendi ile ilgili olan bazı küçük dosyaları ana dizine atması yani ben kurulum esnasında mmc kartı seçiyorum kurulum esnasında hem tel hafızası hemde mmc hazfızayı gösteriyor. bir sonraki kurulumda uygulama mmc kurulduğu halde telefon hafızasının kapasitesinin azaldığını görüyorum.
bunu şöyle açıklamak mümkün bence
nasıl windowsa oyun kurarken farklı dizini seçsek bile illaki birkaç küçük dll doyası windows\system32 içine gidiyorsa buda öle bir durum sanırım.
ama bununla ilgili bir program vardır herhalde ben tam olarak emin değil belki elimde vardır. ama bilmiyorum

#16 ***@rmour***

• Mobildepocu
  • 828 Mesaj sayısı:
  • YerFenerbahçe Cumhuriyeti

Gönderim tarihi: 18 / Mayıs / 2005 / Çarşamba - 16:24

yaw kardesim bak uygulamay1 nereye yüklersen yükle telefon haf1zas1 doluyor .sonra sen telefona yüklerken telefondan yükleme için ram istiyo yani haf1za ama fazla olmad1g1 için yüklemiyor bunun çözümü bu önce office yükleyeceksin sonrada diger uygulamala1...
İstisnalar kaideyi bozmaz, bu civan bu civarda fazla tozmaz...

#17 bizimkoylu333

• MobilMan
  • 34 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Mayıs / 2005 / Çarşamba - 16:50

sx1 için ses yükselten bi program felan yokmu sesi az cıkıyo bide mp3 leri direk hafızaya almıyor mesaj gibi geliyo bunada hafızası yetmiyor pls çözümü varmı?

#18 ballack

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Ekim / 2005 / Çarşamba - 23:07

kardes mrb bana sx1 için tema prıogramı lasım vede şöle güsel bi ekran koruyucu animasyonlu birde yönetici programı varsa bana mail olarak gönderebilirmisin yönetici dediğim fexplorer varya onun gibi ama mesajlarada girebileyim yani birde dosyaları şifrelemek için program varsa gönderirimisin bendede 256 lık hafısa kartı var ama boş yaa yardımcı olursan sevinirim kib

#19 taylan_che

• Emekli Yönetici
  • 1.135 Mesaj sayısı:
  • YerK�ba'day�m

Gönderim tarihi: 29 / Ekim / 2005 / Cumartesi - 11:01

[!--quoteo(post=77156:date=Oct 27 2005, 00:07 :name=ballack)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(ballack @ Oct 27 2005, 00:07 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
kardes mrb bana sx1 için tema prıogramı lasım vede şöle güsel bi ekran koruyucu animasyonlu birde yönetici programı varsa bana mail olarak gönderebilirmisin yönetici dediğim fexplorer varya onun gibi ama mesajlarada girebileyim yani birde dosyaları şifrelemek için program varsa gönderirimisin bendede 256 lık hafısa kartı var ama boş yaa yardımcı olursan sevinirim kib
[/quote]

bunların hepsi Mobil dosyalar kısmında Mevcut arkadaş piyasada olmayan şeyleri bizimle paylaşırsa seviniriz Freestyle 'de deği gibi rapidshare.de upload edip mobildosyalar kısmına link atabilir.::::
�n�mde yosma cilvesinde dostluk ad�mlar� !

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye