İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Pre-FP1&FP1&FP2 sizin telefonunuz hangisi?bilgi için bu konuya bakın

• Bu konuya cevap yazamazsınız
12 replies to this topic

#8 ucav

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Ağustos / 2009 / Cumartesi - 18:31

Merhabalar ilk defa symbian bir telefon kullanacağım( ilk sayılır uzun süreli olarak kendimde kalmasını planlıyorum)

Telefon n78.Sizce nasıl bir tercih?Tuş takımı hariç. Nedir bu symbian s60 nedir? fp? İnternette aradım gezdim tozdum fakat ideal tatmin edici bir bilgi bulamadım. Forumunuzda da (artık benimde forumum :))  acemiler için gibi bir bölüm göremedim. böyle bir bölüm varsa linkini vermeniz mümkün mü yada beni tatmin edecek cevaplar verebilirseniz PM den yada bir konu altında konuşmak isterim. İyi forumlar,

Ucav

#9 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 22 / Ağustos / 2009 / Cumartesi - 18:41

Alıntı

Merhabalar ilk defa symbian bir telefon kullanacağım( ilk sayılır uzun süreli olarak kendimde kalmasını planlıyorum)

Telefon n78.Sizce nasıl bir tercih?Tuş takımı hariç. Nedir bu symbian s60 nedir? fp? İnternette aradım gezdim tozdum fakat ideal tatmin edici bir bilgi bulamadım. Forumunuzda da (artık benimde forumum :))  acemiler için gibi bir bölüm göremedim. böyle bir bölüm varsa linkini vermeniz mümkün mü yada beni tatmin edecek cevaplar verebilirseniz PM den yada bir konu altında konuşmak isterim. İyi forumlar,

Ucav

ilk mesajda yazıyor

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#10 frost35

• MobilMan
  • 17 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 26 / Eylül / 2009 / Cumartesi - 22:57

BEnde 5530 xm var hangisine giriyor fp lerin ?

#11 infernox

• MobilMan
  • 3 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Kasım / 2009 / Çarşamba - 21:11

6300 için hangisi s40 mı

#12 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 04 / Kasım / 2009 / Çarşamba - 21:43

onun bilgisini burda bulamazın.diğer sabit başlıklara bakmalısın.

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#13 mikehouse

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Mayıs / 2010 / Perşembe - 08:30

öğrenms oldk tskler:D

4 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 4 ziyaretçi, 0 gizli üye