İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Symbian Sertifika Probleminde Son Nokta...

• Bu konuya cevap yazamazsınız
486 replies to this topic

#15 name_47

• MobilMan
  • 14 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Eylül / 2008 / Pazartesi - 13:41

onu tam yapamadım cunkü gizli sistem dosyalarını göster diye bişe yok o programda yada ven bulamadım

#16 SunShinE

• Genel Moderatör
  • 601 Mesaj sayısı:
  • YerOcean...

Gönderim tarihi: 08 / Eylül / 2008 / Pazartesi - 19:05

name_47 hangi dosya yönetici programını kullanıyorsun? bu dedigimiz gizli dosyaları gösterme seçeneği olan program LCG Xplore, yukarıda linki var oradan indirip kurabilirsin.

xplore kullanıyorsan 0 tuşunu bastığında gizli dosyaları göster, sistem dosya / klasörlerini göster diye 2 farklı seçenek var, ikisinde de yandaki kutucukta işaret olması gerek, bu şekilde ayarlayıp tekrar denersen dediğiimz c:/sys/bin klasörünü görebilirsin.
Bir balık gider balıklar ecesine ve sorar: “Hep deniz deniz derler, işitir dururum. Nedir şu deniz? Nerede bulunur?
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”

#17 DeLi_MaVi

• Emekli Yönetici
  • 1.935 Mesaj sayısı:
  • Yer�stanbul

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2008 / Salı - 19:49

yeni versiyon yükleyen arkadaşlar için yeni hack araçları.anlatılanları bu sefer bu programlar ile yapıyorsunuz ve yine sertifika olayına elveda diyorsunuz.

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

#18 name_47

• MobilMan
  • 14 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 09 / Eylül / 2008 / Salı - 23:17

ewet arkadaşlar ben biraz fazla urastım ama cok kolaymış cok saolun arkadaşlar iyibir çalışma lmuş eliniz sğlık

#19 intikam

• Mobildepocu
  • 292 Mesaj sayısı:
  • Yersofya

Gönderim tarihi: 12 / Eylül / 2008 / Cuma - 10:45

ya arkadaşlar ben system dosyasına bu dosyaları atmak için fexplorer gibi program kurmam lazım ama onlar da sertifika istio bunu nası bulabilirim sertifikasız???
който нуждае да учи българския език може да се свързва с мен.

#20 SunShinE

• Genel Moderatör
  • 601 Mesaj sayısı:
  • YerOcean...

Gönderim tarihi: 12 / Eylül / 2008 / Cuma - 14:05

Alıntı

ya arkadaşlar ben system dosyasına bu dosyaları atmak için fexplorer gibi program kurmam lazım ama onlar da sertifika istio bunu nası bulabilirim sertifikasız???

linkteki X-Plore dosya yöneticisi sertifika istemiyor, onu kullanabilirsin ;D
Bir balık gider balıklar ecesine ve sorar: “Hep deniz deniz derler, işitir dururum. Nedir şu deniz? Nerede bulunur?
Balıklar ecesi yanıtlar: “Varlığın denizdedir senin; içinde yaşıyor, devinip duruyorsun ya! İçin dışın deniz senin. Denizdir seni oluşturan ve denizdir sonunda dönüşeceğin. Kendi varlığın gibi kapsar seni deniz dediğin.”

#21 sukruege

• Yasaklı
  • 50 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 13 / Eylül / 2008 / Cumartesi - 13:06

Instalserver.exe  bu sys bin in içine atılmıo daha dorusu  kopyalıyom onu sys nın içine girmio.

21 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 21 ziyaretçi, 0 gizli üye