arkadaşlar bu konu hakkında yardım edebilir misiniz? ve google maps ile verimli bir şekilde kullanabilir miyim teşekkürler...
htc p4350 yi harici bir gps modülüne bağlamak
Started by yasadikca, 14 / 07 / 08 13:45
8 replies to this topic
Gönderim tarihi: 14 / Temmuz / 2008 / Pazartesi - 13:45
Gönderim tarihi: 14 / Temmuz / 2008 / Pazartesi - 14:52
Bende harici bir GPS modül aldım.. Cihazına uyumlu GPS destekli tüm yazılımları kullanabilirsin.. Google maps i kullanmak için internet gerekli olacaktır
HTC HD2 Leo 8GB
Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz
Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com
Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz
Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com
Gönderim tarihi: 16 / Temmuz / 2008 / Çarşamba - 15:29
ilk öncelikle teşekkür ederim. bir de rica etsem internet gerekmeden kullanabileceğim bir uygulama linki verebilir misiniz? teşekkür ederim. kolaylıklar gele...
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2009 / Çarşamba - 15:09
ya konu dışı birşey soracağım.. bende HTC P3450'den google maps kullanıyorum evimdeki wifi ile.. 5km tolerans ile bulunduğum konumu göstereceğini yazdı ve gerçektende doğru gösterdi.. bu nasıl mümkün olabilir?
ip adresimden en fazla bağlı olduğum telekom şubesini yazar.. şaşırdım :S
ip adresimden en fazla bağlı olduğum telekom şubesini yazar.. şaşırdım :S
-----------------------
HTC Touch P3450
Windows Mobile 6.0 Professional
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2009 / Çarşamba - 15:13
yoksa biri telefonuma gps mi taktı benden habersiz
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2009 / Çarşamba - 15:40
Google maps internet üzerinden bulmaktadır yani gps siz size konum veriyor. Yani şebekelerden bilgi veriyor buda ücrete tabidir kullandığın operatörün gprs ücretlendirmesine bakar
internet gerektirmeden gps ancak mazdanın dediği gibi gps modülü alarak yapabilirsin o zaman istediğin navigasyon programını telefonuna kurarak kullanabilirsin
internet gerektirmeden gps ancak mazdanın dediği gibi gps modülü alarak yapabilirsin o zaman istediğin navigasyon programını telefonuna kurarak kullanabilirsin
Gönderim tarihi: 19 / Ağustos / 2009 / Çarşamba - 15:49
Dediklerini bende biliyorum. Ben gprs veya wap bağlantısı yapmadım sadece evimdeki kablosuz modeme bağlanıyorum. Ama bulunduğum yeri üç aşağı beş yukarı doğru gösterdi ben ona şaşırdım.
Gsm hattım üzerinden bağlansaydım tamam şaşırmazdım çünkü ozaman oturduğum koltuğa kadar yerim tespit edilir =)
Gsm hattım üzerinden bağlansaydım tamam şaşırmazdım çünkü ozaman oturduğum koltuğa kadar yerim tespit edilir =)
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------
HTC Touch P3450
-----------------------
Similar Topics
![]() |
Seagate Expansion 2 Tb Harici Harddisk Metro Toptan Mağazalarında 189 TlStarted by siirlerefendisi, 03/13/12 |
|
|
|
![]() |
Sağlık Ve Moda Hakkında Güncel BilgilerStarted by erdilin, 01/24/12 |
|
|
|
![]() |
Moda Kurbanı | Fashion Victim | 2009 | Dvdrip | Türkçe DublajStarted by emre505, 11/15/11 |
|
|
|
![]() |
Barbie Moda Masali | Barbie: A Fashion Fairytale | 2010 | Tr | Dvdrip | XvidStarted by aksion, 11/09/11 |
|
|
|
![]() |
Moda Kurbanı | Fashion Victim | 2009 | Dvdrip | Türkçe DublajStarted by Upload4rk, 11/05/11 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye