ha bide şimdi T 828 ler çıktı tv den kayıt yapıyor maç dizi kaçırcam diye bir şey kalmadı
Anycool T818
Started by sembol, 21 / 04 / 08 10:15
18 replies to this topic
Gönderim tarihi: 21 / Mayıs / 2008 / Çarşamba - 08:27
Gönderim tarihi: 23 / Mayıs / 2008 / Cuma - 08:30
herhalde bu konuda bilgisi olan arkadaÅŸ yok
Gönderim tarihi: 23 / Mayıs / 2008 / Cuma - 10:29
Alıntı
evet stereo kulaklıkları destekliyor sony motorola arkadaşlar yapan veya bilen varsa anycoll t-818 wap internet ayarlarını yazabilirmi ben beceremedim
operatörünü arayarak işlemi gerçekleştirebilirsin..
![]()
Sizde Yar���p,Kazanmak �stermisiniz..??
Mobilde Tek Nokta
Gönderim tarihi: 14 / Temmuz / 2008 / Pazartesi - 13:46
arkadaşlar bende anycool t808 aldım ama ona uygun mp3 proğramı varmı.Varsa bana yardımcı olurmusunuz ben bulamadım da şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Gönderim tarihi: 14 / Temmuz / 2008 / Pazartesi - 14:02
anycool cihazlarına program yüklenememektedir.. mp3 zaten çalabiliyor olması lazım
HTC HD2 Leo 8GB
Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz
Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com
Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz
Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com
Gönderim tarihi: 11 / Ağustos / 2008 / Pazartesi - 21:35
Nes oyunlarını ben indirdim tele attım ama format unsportted..desteklenmiyor diyor..anycool T838 i telde olmadı bilginize..
Gönderim tarihi: 11 / Ağustos / 2008 / Pazartesi - 22:03
anycool, nokia'nın tüm sahteleri vb. gibi telefonlar yazılım olarak hep birbirinin aynısı.
hani eskiden sadece telefonun içeriği belli bir sistemde olurdu değiştiremezdiniz işte aynı bunlarınki de.çinde bu telefonlar yaptırılıyor kimi marka yazdırıp garantili satıyor kimisi nokia yazdırıp satıyor.ekranları aynı, özellikleri aynı.hatta tuş takımları bile neredeyse benzer yaklaşık %95 aynı.bu telefonların hepside tv gösteriyor 2 tane kameraları var, bluetooth, mp3 hafıza kartı takma, çift hat desteği, dokunmatik ekran var.sadece markaları değişik.
bugün birisi bu telefonlardan birine bluetooth'la film gönderdi (avi uzantılı) telefon mesajı kabul etti uygulamayı açamadı.
yani sınırlı sayıda kullanım nelerin çalışıp nelerin çalışmadığı net değil muallakta.bu telefonları sadece kullanmak için alın bana göre.çünkü herhangi bir yükleme olsaydı tüm telefoncuların vitrinlerinde camda oyun program yüklenir yazardı demek ki olmuyor ki satan insanlar bile yazamıyor bunları.
hani eskiden sadece telefonun içeriği belli bir sistemde olurdu değiştiremezdiniz işte aynı bunlarınki de.çinde bu telefonlar yaptırılıyor kimi marka yazdırıp garantili satıyor kimisi nokia yazdırıp satıyor.ekranları aynı, özellikleri aynı.hatta tuş takımları bile neredeyse benzer yaklaşık %95 aynı.bu telefonların hepside tv gösteriyor 2 tane kameraları var, bluetooth, mp3 hafıza kartı takma, çift hat desteği, dokunmatik ekran var.sadece markaları değişik.
bugün birisi bu telefonlardan birine bluetooth'la film gönderdi (avi uzantılı) telefon mesajı kabul etti uygulamayı açamadı.
yani sınırlı sayıda kullanım nelerin çalışıp nelerin çalışmadığı net değil muallakta.bu telefonları sadece kullanmak için alın bana göre.çünkü herhangi bir yükleme olsaydı tüm telefoncuların vitrinlerinde camda oyun program yüklenir yazardı demek ki olmuyor ki satan insanlar bile yazamıyor bunları.
ASUSP5LD2-SE + PENTIUMD930-3.0GHZ 4 MB + 2 GB 667 MHZ RAM + 256 MB-256 BIT MSI GF 6800GS + 250 GB-16 MB SATA2 NCQ HD + AOPEN H600 B28 KASA + MGE 600 UPS + 17" LCD DELL MONITOR + BEN
Similar Topics
anycool el yazısı tanımlamaStarted by abudnezar, 09/27/08 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye