İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Anycool T818

18 replies to this topic

#1 sembol

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Nisan / 2008 / Pazartesi - 10:15

arkadaşlar anycool t818 çin malı bir telefon aldım süper birşey her şey var full dahili tv si filan var sorum şu bu telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa program yüklenebiliyormu jar-mı sybianmı veya herneyse yazarlarsa çok büyük bir yardım yapmış olacaklar teşekkürler

#2 typhoon

• Emekli Yönetici
  • 1.107 Mesaj sayısı:
  • Yerіѕтаивul/7кulе

Gönderim tarihi: 21 / Nisan / 2008 / Pazartesi - 11:31

Bu tür telefonların oyun ya da program desteği yoktur.şarkı ve 3gp video vb yükleyebilirsin.

#3 sembol

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2008 / Salı - 10:13

sağol kardeş verdiğiniz bilgiler için peki kendi içindeki oyunlar ne uzantılı çünkü oyun yüklenmiş bir şekilde oyun veya program yüklenebilir gibi geliyor bana ama nasıl?

#4 typhoon

• Emekli Yönetici
  • 1.107 Mesaj sayısı:
  • Yerіѕтаивul/7кulе

Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2008 / Salı - 11:18

sadece kendi oyunları yüklenmiş olamaz

#5 rimujin

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2008 / Salı - 17:30

Merhaba. Bu telefonlara kulaklık takılıyor mu? Hiç bahsetmemişler. Sadece birisi erikson bluetooth kulaklığın uyduğunu söylemiş. Neyse her hangi bir kulaklık takılıyor mu acaba bilen var mı? Teşekkürler.

#6 mazda3

• Emekli Yönetici
  • 1.517 Mesaj sayısı:
  • Yeristanbul_kayseri

Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2008 / Salı - 19:24

Arkadaşlar. Bu tür cihazların bazılarında NES (Nintendo Entertainment System) oyunalrını oynayabiliyorsunuz. Bunu denemek için NES rom oyunlarını internetten indirip denemeniz gerekmektedir ;)

Kullanıcılar tarafından bildirildiğin göre N70 te bile mono olarak çalışan Bluetooth kulaklık sistemi bu tür cihazlarda stereo bluetooth u sorunsuz destekliyormuş.. kullanılan kulaklık motorola.
HTC HD2 Leo 8GB

Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz

Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com

#7 sembol

• MobilMan
  • 7 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Mayıs / 2008 / Çarşamba - 08:26

evet stereo kulaklıkları destekliyor sony motorola arkadaşlar yapan veya bilen varsa anycoll t-818 wap internet ayarlarını yazabilirmi ben beceremedim

Similar Topics

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye