arkadaşlar anycool t818 çin malı bir telefon aldım süper birşey her şey var full dahili tv si filan var sorum şu bu telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa program yüklenebiliyormu jar-mı sybianmı veya herneyse yazarlarsa çok büyük bir yardım yapmış olacaklar teşekkürler
Anycool T818
Started by sembol, 21 / 04 / 08 10:15
18 replies to this topic
Gönderim tarihi: 21 / Nisan / 2008 / Pazartesi - 10:15
Gönderim tarihi: 21 / Nisan / 2008 / Pazartesi - 11:31
Bu tür telefonların oyun ya da program desteği yoktur.şarkı ve 3gp video vb yükleyebilirsin.
![]()
Sizde Yar���p,Kazanmak �stermisiniz..??
Mobilde Tek Nokta
Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2008 / Salı - 10:13
sağol kardeş verdiğiniz bilgiler için peki kendi içindeki oyunlar ne uzantılı çünkü oyun yüklenmiş bir şekilde oyun veya program yüklenebilir gibi geliyor bana ama nasıl?
Gönderim tarihi: 22 / Nisan / 2008 / Salı - 11:18
sadece kendi oyunları yüklenmiş olamaz
![]()
Sizde Yar���p,Kazanmak �stermisiniz..??
Mobilde Tek Nokta
Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2008 / Salı - 17:30
Merhaba. Bu telefonlara kulaklık takılıyor mu? Hiç bahsetmemişler. Sadece birisi erikson bluetooth kulaklığın uyduğunu söylemiş. Neyse her hangi bir kulaklık takılıyor mu acaba bilen var mı? Teşekkürler.
Gönderim tarihi: 06 / Mayıs / 2008 / Salı - 19:24
Arkadaşlar. Bu tür cihazların bazılarında NES (Nintendo Entertainment System) oyunalrını oynayabiliyorsunuz. Bunu denemek için NES rom oyunlarını internetten indirip denemeniz gerekmektedir 
Kullanıcılar tarafından bildirildiğin göre N70 te bile mono olarak çalışan Bluetooth kulaklık sistemi bu tür cihazlarda stereo bluetooth u sorunsuz destekliyormuş.. kullanılan kulaklık motorola.
Kullanıcılar tarafından bildirildiğin göre N70 te bile mono olarak çalışan Bluetooth kulaklık sistemi bu tür cihazlarda stereo bluetooth u sorunsuz destekliyormuş.. kullanılan kulaklık motorola.
HTC HD2 Leo 8GB
Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz
Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com
Samsung L700 2GB ///PSP Fat 5.00 m33 8GB Beyaz
Mazda Sevenlerin Bulu�ma Noktas� ::: Mazda Club T�rkiye
http://www.mazdaclubtr.com
Gönderim tarihi: 21 / Mayıs / 2008 / Çarşamba - 08:26
evet stereo kulaklıkları destekliyor sony motorola arkadaşlar yapan veya bilen varsa anycoll t-818 wap internet ayarlarını yazabilirmi ben beceremedim
Similar Topics
anycool el yazısı tanımlamaStarted by abudnezar, 09/27/08 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye