İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

*.lit Formatını Cebinizde Okuyabilirsiniz+repligo

24 replies to this topic

#1 kingx

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 04 / Haziran / 2005 / Cumartesi - 13:29

İlk olarak size yararlı bir okuma program: Repligo bunu hem pcye hem cebe kurun.pcde her çeşit formatı (lit hariç) kendi formatına dönüştürür(dökümanın içindeki print kısmında Repligoyu seçin) ve cebe de kurarak okursunuz. Tavsiye ederim,

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

İkinci olarak

adresindeki  Lit converter ile *.lit lerinizi her türlü formata çevirebilirsiniz.  Yani illa Repligoya sahip olmanız gerekmez ama tavsiye ederim gene çok kullanışlı..

Bir de ekstra olrak belki arkadaşların ihtiyacı olur diye *.pdf  leri *.doc formatına çevirmeniz için çok kullanışlı bir program (aslında Acrobat da bu işi yapıyo ama bazen Türkçe karakterler gözükmüyor)  Solid Converter buyrun:

İnşallah faydalı olmuşumdur, kolay gelsin

#2 Guest_siirlerefendisi_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 04 / Haziran / 2005 / Cumartesi - 15:26

verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz

#3 Guest_dahey_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 16 / Ekim / 2005 / Pazar - 17:29

eywallah bilader saolasın

bende bunu arıyordum

#4 faceoff94

• MobilMan
  • 26 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Kasım / 2005 / Salı - 01:43

eywallah bilader sonunda kitaba kavuştuk
O.E

#5 asya15

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Ağustos / 2006 / Salı - 13:15

bn bişi sormak istiyorum.bn telefona bişi aktarırken usb kablomu kullanıyorum ama repligo ile dönüştürdüğüm kitapları görmüyo telefon.ne yapabilirim yardımcı olumusunuzzz ::

#6 ahmetelito

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Ekim / 2006 / Cuma - 20:16

yaaaa karetsinn manyakkssssınız siz yafff :D yaf arkadaş her aradığımımı bulurum ben bu sitede... :D deli oluorum wallaaaaaa teşkür teşkür + teşkür

#7 ahmetelito

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Ekim / 2006 / Cuma - 20:19

kanka dönüştürdüğün kitapları görmen için o dosya uzantısına uygun programa sahip olman gerekio..."pdf" ise adobe mobile,"doc" ise office suite gibi gibi...onun için telefonun görmüodur we okumuodur dosyayı...."txt" uzantısı yaparsan telefonunda not defteri warsa okursun..ama kalitesiz we kötü bi yöntemdir ki tavsiye bile etmiorum... kendine ii bak :D

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye