Arkadaşlar v3 telefonumda zil tipi bölümünde detay bölümüne giremiorum... yani zil sesi sewiyesi olsun msj sesini değiştirme olan bölüme giremiyorum... Stili ayarlıyorum ama altında detayı tıklayınca girmeyip menüden çıkıyor... Yardımcı olursanız çok sewinirim... :-\
Motorola v3'te zil tipi detayına giremiyorum...???????
Started by alynk, 25 / 12 / 07 23:19
4 replies to this topic
Gönderim tarihi: 25 / Aralık / 2007 / Salı - 23:19
Gönderim tarihi: 29 / Aralık / 2007 / Cumartesi - 02:23
eğer her zil sesinde yapıyosa yazılımsal bir sorundur teknik serviste yazılım yükleyerek sorun çözülebilir
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 02 / Ocak / 2008 / Çarşamba - 01:09
anladım ... teknik servise gitmeden netten yazılımını bulma şansım war mı acaba?
Gönderim tarihi: 03 / Ocak / 2008 / Perşembe - 15:55
bulursun ama muhtemelen kendi imkanların ile yükleyemezsin.tam emin değilim
Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz
Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur
Gönderim tarihi: 29 / Ağustos / 2008 / Cuma - 20:48
bu sorun v3 lerde yazılımla düzelen bir sorundur.
Similar Topics
![]() |
Android Uygulama Root MotoBlur Launcher for all non-Motorola/Blur phonesStarted by mobildepo, 04/10/12 |
|
|
|
![]() |
Türk Telekomdan Sabit Hat kullanıcılarına Motorola XOOM Tablet BilgisayarStarted by siirlerefendisi, 06/14/11 |
|
|
|
![]() |
Android OS için SpiderMan Total Mayhem HD v1.0.2 for Motorola XoomStarted by siirlerefendisi, 06/14/11 |
|
|
|
![]() |
samsung i7500 e veri senkronizasyonu bölümüne giremiyorumStarted by tomacan, 01/18/11 |
|
|
|
![]() |
Motorola'dan çift çekirdekli bir canavar daha: Droid BionicStarted by GROZNY, 01/09/11 |
|
|
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye