İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

N95 ile ilgili sorunlar ve paylaşımlar bölümü

• Kilitli Konu Bu konu kilitli
280 replies to this topic

#15 seventowers

seventowers

• Administrators
  • 1.540 Mesaj sayısı:
  • Yerİstanbul

Gönderim tarihi: 25 / Kasım / 2007 / Pazar - 19:52

[quote author=emrahcelik link=topic=31597.msg186558#msg186558 date=1195990042]

[/quote]

sertifika başlığında bunun çözümü verilmişti ben tekrar söyleyeyim telefonun tarihini önceki bir tarihe alarak yükleme yapacaksın örneğin 2007 1. ay yada 2006 12. ay yaparak dene :)
[/quote]

gece görmemisim pardon. madem konu acıldı son kez buradan sorayım sertifikayı. 2005 e aldım yine serfifaka süresi gecmis hatası verdi. programlar daha yeni olmasına ragmen aynı hatayi veriyor. baska bilmedigim yada hata yaptıgım biseymi var :S
[/quote]

2005 e mi :S

o tarihte s9.1 yoktu sertifika süresi geçmiş demez tam tersi bişeyler demesi gerek

Gönderilen Resim

#16 emrahcelik

• Mobildepocu
  • 66 Mesaj sayısı:
  • Yer3G

Gönderim tarihi: 27 / Kasım / 2007 / Salı - 01:46

tamam sorun anlasıldı o zaman eyvallah saolasın.

bu arada evet batarya 1 gün giderken 3 gün gitmeye basladı. cift yönü kapamakla ve ekran ısıgını azaltmakla cok is yaptık
:)

#17 VooDoo1903

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 27 / Kasım / 2007 / Salı - 10:55

bende de sertifika süresi geçmiş yazıyo genelde 12. ay olarak deneyim birde teşekkürler :)

#18 VooDoo1903

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 02 / Aralık / 2007 / Pazar - 14:27

slm ben turkcellden msn yükledim ama sadece ilk üç kişi gözüküyo hafıza kartına yüklemiştim msnyi bunu silip turbo msn yüklesem ve kablosuz internet ile nete girsem herhangi bi sorun olurmu ? veya turkcellden yüklediğim msnyi nasıl silmem gerek çünkü turbo msnyide yükleyince ikisi birden sorun olmaz değil mi?

#19 seventowers

seventowers

• Administrators
  • 1.540 Mesaj sayısı:
  • Yerİstanbul

Gönderim tarihi: 02 / Aralık / 2007 / Pazar - 19:41

bazen 2 msn aynı anda yüklenemiyor içindeki dosyalar çakışıyor sanırım.
kullanmadığın uygulamayı kaldırmak seçeneklerden kaldır demelisin yada uygulama yöneticisini kullanabilirsin

Gönderilen Resim

#20 alabanga

• MobilMan
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Aralık / 2007 / Salı - 20:48

Bende n73 vardı. Sattım n95 8gb aldım. Telefondan çok memnunum fakat bunun kamerası o kadar iyi gelmedi daha iyi bekliyordum. Eğer çektiğiniz bi fotoyu yada bi kaç fotoyu upload atıp linklerseniz benim kameradamı sorun var merak ettim ! Yani kötü çekmiyo tabide beklediğim kadar iyi deil. Yani 73 ten düşük ama çok değil. Kamera ayarlarına da baktım en iyisinde 5mp'de.

Birde forumdaki n95 özellikleri hakkında s60 9.2 işletim sistemi olduğunu okudum. Acaba ben 9.1 prog tema yükleybilirmiyim? Çünkü forumda 9.2 için download bölümü göremedim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

#21 DeLi_MaVi

• Emekli Yönetici
  • 1.935 Mesaj sayısı:
  • Yer�stanbul

Gönderim tarihi: 18 / Aralık / 2007 / Salı - 23:15

n95 symbian 9.1 program tema vs. ile uyumludur.ayrıca kamera için şu an kayıtlı foto yok makinada.yarın çekebilirsem upload ederim.bence kamerası yeterli.

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye