İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

N95 ile ilgili sorunlar ve paylaşımlar bölümü

280 replies to this topic

#1 seventowers

seventowers

• Administrators
  • 1.540 Mesaj sayısı:
  • Yerİstanbul

Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2007 / Salı - 01:44

n95 ile ilgili her türlü sorunuzu, probleminizi vs. sadece bu başlığa yazın lütfen

Gönderilen Resim

#2 VooDoo1903

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2007 / Salı - 12:05

merhaba N95 iLe iLgiLi bi kaç sorum oLacaktı maddeLer haLinde yazayım :deli:
1-n95 de nasıl uptade yaparız eski biLgiLerimiz siLinir mi ? eski biLgiLerimi yedekLemek isteyince bu yedekLemeyi pcye mi yapıyoruz ve uptade yaptıktan sonra yedekLenen biLgileri tekrar nasıl geri alırız
2-n95 e yükLediğimiz antivirüs proğramını hafıza kartına mı yüklememiz gerek..? forumda aradım ama bulamadım bi tane crackLanmış antivirüs proğ. Linki verebiLir misiniz..
3- N95 Ler symbian 9.1 mi 9.2 mi ?
4- navigasyon ayarlarını nasıL yaparım

tşkLer ;D

#3 seventowers

seventowers

• Administrators
  • 1.540 Mesaj sayısı:
  • Yerİstanbul

Gönderim tarihi: 20 / Kasım / 2007 / Salı - 19:06

1-n95 de nasıl uptade yaparız eski biLgiLerimiz siLinir mi ? eski biLgiLerimi yedekLemek isteyince bu yedekLemeyi pcye mi yapıyoruz ve uptade yaptıktan sonra yedekLenen biLgileri tekrar nasıl geri alırız

cevap : n95 diğer s60 telefonlar gibi update yapılır yani nokia software update ile bu konu hakkında bilgi aşağıdaki linkte bu güncellemeye yapmadan önce araçlar/hafıza kartı nı açıp telefon hafızasını yedekle dersen ve update sırasında hafıza kartı çıkarırsan bi problem olmaz güncellemeden sonra tekrar hafıza kartını takıp ve hafıza kartı uygulamasını açıp telefon telefon hafızasını geri yüklersen sadece bir kaç uygulama problem çıkartır ama rehber ve mesajlar geri gelir
http://www.mobildepo...p?topic=24757.0

2-n95 e yükLediğimiz antivirüs proğramını hafıza kartına mı yüklememiz gerek..? forumda aradım ama bulamadım bi tane crackLanmış antivirüs proğ. Linki verebiLir misiniz..

cevap : bazı antivirüs programlarında bu seçenek çıkmaz direk telefon hafızasına kurulum yapar cracklenmiş antivirüs konusunda bişey diyemeyeceğim forumda verilenler uymuyorsa bakabilir ve craklisini ekleyebiliriz.

3- N95 Ler symbian 9.1 mi 9.2 mi ?

cevap : n95 symbian s60 9.2 işletim sistemine sahiptir.

4- navigasyon ayarlarını nasıL yaparım

cevap : haritadan bahsediyorsan bununla ilgili fazla bir ayar yok sadece ne yapmak istediğini söylersen ona göre anlatmaya çalışabiliriz...

Gönderilen Resim

#4 VooDoo1903

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 21 / Kasım / 2007 / Çarşamba - 12:47

śwεεтнзαяѓ çok tşk yardımlarınız için.. ara ara sizi rahatsız edicem bu böLümden  :deli:

#5 cemcemali

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Kasım / 2007 / Perşembe - 13:40

n 95 telefonum, hp pavillion notebook ile  bluetooth veri transferinde resim yollarken 'obex_rsp_forbidden'uyarısı verıp resmi notebook tan telefona yollamamaktadır.
notebook tan telefona resim dısında muzık,program vs sorunsuz gitmektedir.başka bilgisayarlardan ve telefonlardan her turlu veriyi sorunsz almaktadır.
sorunun notebookta oldugunu düşündüğümden notebook a b.t.sürücüsünü yeniden yukledim.sorun çözülmedi.internette yaptıgım aramalarda 'obex_rsp_forbiden'hatası ile ilgili bir sürü yabancı sayfa buldum.ama çözüm üretemedim.
bu tur sorun yaşamış ve çözmüş arkadaslar yardım ltf.

#6 VooDoo1903

• MobilMan
  • 8 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Kasım / 2007 / Perşembe - 22:13

mrb şu sertifika olayına bi çözüm bulamaz mıyız bende n95 var ama bi çok temayı sertifika süresi geçmiş diye yükleyemiyorum telefon tarihini 2006 yaptım tekrar denedim gene olmadıııı napmam gerek  :)

#7 seventowers

seventowers

• Administrators
  • 1.540 Mesaj sayısı:
  • Yerİstanbul

Gönderim tarihi: 23 / Kasım / 2007 / Cuma - 00:23

Alıntı

mrb şu sertifika olayına bi çözüm bulamaz mıyız bende n95 var ama bi çok temayı sertifika süresi geçmiş diye yükleyemiyorum telefon tarihini 2006 yaptım tekrar denedim gene olmadıııı napmam gerek  :)

güncel tarihte ve 2006 tarihte hangi hataları verdiğini söyleyebilirmisin

Gönderilen Resim

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye