İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

U600 Telefonlara Java Uygulama Yükleme Yöntemi

10 replies to this topic

#1 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 07 / Eylül / 2007 / Cuma - 20:47

Öncelikle yüklemek istediÄŸiniz uygulamanın jar ve jad uzantılı dosyalarını telefonun "others" klasörüne atıyoruz.Daha sonra *#9998*4678255# bu kodu yazıyoruz.Ekranda "EtkinleÅŸtirildi" yazısı belirecektir.Telefonun içinden jad dosyasına geliyoruz arama tuÅŸunun üstündeki tuÅŸa bastığınızda "Uygulama Yüklensin Mi" diye soracak buna evet dediÄŸimizde uygulama yüklenmiÅŸ oluyor.

Kolay Gelsin

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

Dosyalarımın şifreleri mobildepo.com dur

#2 5iktas

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Ekim / 2007 / Cumartesi - 04:00

söylediğin kod u yazıp aramaya bastığım zaman izin verilmiyor uyarısı alıyorum.oyunları yükleme işini hallettim sayılır fakat hem wap ta sorun çıktı hemde bu dediğin işlemi yapamadım dostum.şimdiden teşekkürler

#3 alperim

• Yasaklı
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Ekim / 2007 / Çarşamba - 07:16

walal verdiÄŸin kod olmuyo
ben hala bişey yükleyemedim telefonuma

#4 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 10 / Ekim / 2007 / Çarşamba - 11:35

kodu yazdıktan sonra bildiğim kadarı ile herhangi bir tuşa basmanıza gerek yok.sadece etkinleştirildi yazısı ekranda belirir ve java uygulama yüklemesi etkinleştirilmiş olur.

daha sonra yüklemek istediğiniz uygulamanın jar ve jad uzantılı dosyalarının others klasöründe olması gerekli.burdan jad olanı seçiyorsunuz ve yükleniyor.

kodun mantığınıda söyliyim;

*#9998*INSTALL# yani install kelimesinin tuş karşılığı

Site,üye ve modlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı özel mesaj ile iletiniz

#5 msp29

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 14 / Ekim / 2007 / Pazar - 15:35

kodu yazdım etkinleştirildi ama dosyayı açınca desteklenmiyor yazıyo

#6 sawgent

• Administrators
  • 8.342 Mesaj sayısı:
  • YerAkhisar

Gönderim tarihi: 15 / Ekim / 2007 / Pazartesi - 18:36

her java uygulamayı yükleyemezsiniz zaten.telefonunuza uygun olanlar yüklenecektir sadece

#7 castertroy51

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Kasım / 2007 / Çarşamba - 23:16

sagolasın canım benim

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye