İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Sony Ericsson ile PC arasında senkranizasyon yapma

• Bu konuya cevap yazamazsınız
19 replies to this topic

#8 judge_of_nights

• MobilMan
  • 11 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 06 / Temmuz / 2005 / Çarşamba - 16:45

bu program ile telefonun gprs bağlantısından pc ile internete girebiliyor muyum?
girebiliyorsam diğer ayarlar nelerdir yardımcı olur musun dostum?
şimdiden teşekkür ederim...

#9 ganiabim

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 01 / Eylül / 2005 / Perşembe - 15:32

bu programın sayesinde acaba bilgisayardaki internet bağlantımdan cep telefonum içinde yararlanabilir miyim böyle bir imkan varmı ayrıca program için teşekkürler
eðer çekmezsen gülün nazýný, ne dikene dokun ne gülü incit

#10 Sebastian.

• Administrators
  • 6.922 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 23 / Temmuz / 2006 / Pazar - 16:01

[!--quoteo(post=124523:date=Jul 13 2006, 11:28 :name=theFaLLeN)--][div class=\'quotetop\'](theFaLLeN @ Jul 13 2006, 11:28 ) Mesajı Gör[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
arkadaşlar bu prog. bilgisayarı çok ama çok yavaşlatıyor...data kablosu ile bağlanıyorum k750i yi görüyor fakat herhangi bir işlemde makine kasılıyor...bluetooth ile de bağlanamadım...

daha detaylıca anlatsanız, bir yardımcı olsanız...ya da alternatif bir program önerseniz

tek amacım microsoft outlook 2003 teki adres defterimi telefona aktarmak...teli aldığımdan beri uğraşıyorum...280 numara var elle de girilmiyor ki

hadi bi el atın dostlar...
[/quote]
eer pc de bluetoth varsa
float mobile agent
yada
My phone explore yi kullan

her iki programıda
mys700.net den bulabilirsin

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#11 m_acet

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Ekim / 2006 / Çarşamba - 18:34

Alıntı

bu program ile k700 update yapılırmı netten

#12 sayko66

• MobilMan
  • 2 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 15 / Ocak / 2007 / Pazartesi - 14:40

slm. bende s700 war. bi data kablosu aldım ama telefona takıp bilgisayara da bağladıımda hiç bi tepki olmuyo. eğer bu programı yüklersem sorunum çözülürmü. yoxa data kablosundamı arıza olabilir?

#13 Sebastian.

• Administrators
  • 6.922 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 15 / Ocak / 2007 / Pazartesi - 19:20

yapmak isteidiÄŸin tam olarak ne?
tam istediğini yazarsan seni yönlendire biliyim

yalnış sana şunu diyim
s700 e kablo ile atıyorum 4mb lık bi mp3 5dk da atıyorsan bluetooth ile 4dk da geliyor :s

usb den bağlanınca çok ağır bir telefon oluyor

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#14 BuicK

• Mobildepocu
  • 59 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 16 / Mart / 2007 / Cuma - 23:52

bu arada s700'ü demi update etmek için masaüstü standa ihtiyaç war illa ben o kadar kablo aldım mavidiÅŸim warken boÅŸamı werdim 20 ytl'yi ÅŸimdi  ;D :(

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye