İçeriğe atla

• Facebook ile giriş yap Twitter ile giriş yap OpenID ile giriş yap Windows Live ile giriş yap Log In with Google      Giriş Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Sony Ericsson ile PC arasında senkranizasyon yapma

• Bu konuya cevap yazamazsınız
19 replies to this topic

#15 Sebastian.

• Administrators
  • 6.922 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 17 / Mart / 2007 / Cumartesi - 01:12

aynen öyle

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

#16 iap54

• MobilMan
  • 4 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Mart / 2007 / Perşembe - 10:52

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

bence bu program daha basarılı. floatı daha once denemıstım ama begenmemıstım. turkcesi var. kullanın ne kadar guzel oldugunu görün...

#17 adakusu

• MobilMan
  • 31 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 10 / Haziran / 2007 / Pazar - 12:43

Alıntı

Linkleri Görmek için Giriş Yapın yada Üye Olmalısınız

bence bu program daha basarılı. floatı daha once denemıstım ama begenmemıstım. turkcesi var. kullanın ne kadar guzel oldugunu görün...

Evet arkadaşa katılıyorum.. İkiside aynı işi yapıyor ama MyPhone Explorer daha şık daha kulanışlı.. Telefonu bu program ilk bilgisayara bağladıklan sonra pil sıcaklığından, telefonun sinyal gücünün kaç db. olduuna kadar hepsini sölüo.. Ayrıca bilgisayardan sms yazmakta ayrı bi güzellik. (Sms ücretsiz değil, hattınızdan düşer.)

#18 GROZNY

• Emekli Yönetici
  • 796 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Ağustos / 2007 / Çarşamba - 01:50

bu program vasıtasıyla p910 telefondaki bilgileri nokia n93 e atabilirmiyim

Sadece 1'er defa �stteki ve alttaki reklamlara t�klayarak hem sitenize destek olun, hem de son �r�nlerden ve teknolojilerden habersiz kalmay�n.
:- 1 g�n i�inde tolam 30 saniyenizi bile almaz  :-

#19 shadowr

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 08 / Aralık / 2007 / Cumartesi - 00:43

Slmlar. Bende bişi sorabilirmiyim ben de s700i var ve ben 3 tane data kablosunu değiştirmeme rağmen teli taktığımda 5-10 dakika ulaşabiliyorum. Sonrasında ulaşamıyorum. Data kablosunun driver ini tekrar kurduğumda görüyor ve bu da 5 - 10 dakika kadar devam ediyor sonrasında tekrar bağlantı kopuyor. Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz.

#20 Sebastian.

• Administrators
  • 6.922 Mesaj sayısı:
  • YerIstanbul

Gönderim tarihi: 08 / Aralık / 2007 / Cumartesi - 01:38

bende eski bir s700 kullanıcısıyım
ii telefon, güzel telefon karizma telefon ama

yavaş + senin dediğin gibi uyuzlukları var
bedne zaman zaman değil hatta 1 ay kullandım 1 ay boyunca bu sorunlar gerçekleşti durdu...

firmware update edeyim geçer dedim ancak onun için sanırım 70-80ytl lik kit almak gerekiyor
yani kendi data kablosu ile firmware update de yapılmıyor
baktım olacak gibi değil sattım tekrardan...

bu geröekleşen olay ya windos dan yada telefondan şahsen bende şözmüş değilim bu olayı

"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, Mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa, Böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..."

Gönderilen Resim
Dell Inspiron 1520
Gönderilen Resim

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye