İçeriğe atla

• Facebook ile giriÅŸ yap Twitter ile giriÅŸ yap OpenID ile giriÅŸ yap Windows Live ile giriÅŸ yap Log In with Google      GiriÅŸ Yap   
  • Kayıt Olun

- - - - -

Sony Ericsson ile PC arasında senkranizasyon yapma

19 replies to this topic

#1 Guest_siirlerefendisi_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 29 / Mart / 2005 / Salı - 20:19

Öncelikle Bir BaÄŸlantı Kablosuna ihtiyacınız var

BaÄŸlantı ÇeÅŸitleri:
Bluetooth
IrDA - Kızılötesi
USB Kablo

Bağlantı için FloAt's Mobile Agent (FMA) kullanacağınız. T610 T630 K700 S700 telefonlarında sorunsuz çalışmaktadır ancak Pxxx serisinde problem yaşayabilirsiniz.

[a href=\'http://fma.sourceforge.net/index2.htm\' target=\'_blank\']Gerekli Programı indirmek ve Bilgi almak için tıklayın[/a]

Öncelikle indireceÄŸiniz FMA programını bilgisayarınıza kurun. Ardından program telefonu arayacaktır. EÄŸer bluetooth cihaz kullanıyorsanız kontrol panelinden cihazı hangi portta tanıttıysanız onu seçiyorsunuz.

Cihazı gördükten sonra sony ericssonların standart girişkodu 0000 dır eğer değiştirmediyseniz.

FMA ayarları:
Bluetooth Devices penceresine tıklayıp kontrol paneline giriş yapıyorsunuz. listeden telefonunuzu seçip Properties(ayarlara) giriyorsunuz

Adres notlarını alın -- sonradan ihtiyacınız olabilir.

Tools > Options a girip Native Bluetooth seçin ve adresi girin portu 0 seçebilirsiniz.

son olarak toolbar menüden Phone > Connect diyoruz ve telefona bağlantıyı sağlıyoruz

Bundan sonra resim tema java dosyalarını telefona atabilirsiniz telefondan PC ye yollayabilirsiniz. Yalnız telefondaki kurulu java oyunları pc ye yollamayın çalışmaz. telefon klasörlerini de görebileceksiniz

#2 DoKuZuNCuKaPI

• Mobildepocu
  • 181 Mesaj sayısı:
  • YerÞehr-i Ýstanbul

Gönderim tarihi: 31 / Mart / 2005 / Perşembe - 19:33

Float's mobile agent gayet kaliteli bir program üstelik bilgisayarınız başındayken telefonu bilgisayardan bilgisayarı telefondan idare edebiliyorsunuz bağlı durumda gelen mesajlar ve çağrılar bilgisayar ekranında gözüküyor ve buradan cevaplanabiliyor. K700i mi aldığımdan beri kullanıyorum gerçekten harika.
NOW![font=][size=]

#3 lordtidus

• MobilMan
  • 1 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 07 / Nisan / 2005 / Perşembe - 14:30

bu program ile k700 update yapılırmı netten

#4 DoKuZuNCuKaPI

• Mobildepocu
  • 181 Mesaj sayısı:
  • YerÞehr-i Ýstanbul

Gönderim tarihi: 09 / Nisan / 2005 / Cumartesi - 21:45

Yoo k700i yi update etmek için masaüstü standına ihtiyacın var başka bir yolla yapılamıyor update.
NOW![font=][size=]

#5 gray_furt

• MobilMan
  • 6 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 18 / Haziran / 2005 / Cumartesi - 09:38

arkadaslar benim makınamda bi turlu bluetooth la serial port kuramıyorum nedeni ne olabilir ?
[img src=\'http://img265.echo.cx/img265/1395/emek8er2zm12wz2oi0dm.gif\' border=\'0\' alt=\'user posted image\' /]

#6 Guest_siirlerefendisi_*

• Ziyaretçi

Gönderim tarihi: 18 / Haziran / 2005 / Cumartesi - 13:56

windows xp de sp2 kuruluysa bağlantı kurma hataları oluyor

#7 404

• MobilMan
  • 9 Mesaj sayısı:

Gönderim tarihi: 22 / Haziran / 2005 / Çarşamba - 15:05

bu programı pc ye yükledim telefonu pc ile senkronize ettim ama telefondaki oyunlar klasörünü göremiyorum lütfen yardim edinnnn!!!! [!--emo&:protest:--][img src=\'style_emoticons/[#EMO_DIR#]/protest.gif\' border=\'0\' style=\'vertical-align:middle\' alt=\'protest.gif\' /][!--endemo--]

1 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye